Frestar med Key lime pie

Hej mina fina! Ni tittar troget in här trots att jag har varit totalt sämst på att blogga sista tiden, det värmer mitt unga hjärta de ;)! Just nu har jag slagit mig ner i soffan, en svag doft av lime ligger som en dimma i köket, jag har precis lämnat ifrån mig den här fräsha lilla key lime pajen! Det är bra med små beställningar för då slipper jag bekymmra mig om att vi inte hinner äta upp det här hemma samtidigt som jag får pyssla och dona lite med slickepottar och fina formar!
 
Förresten, det var ju uppe på tapeten ett tag om jag hade någon instagram som ni kunde följa, antingen privat eller till bloggen. Det hade jag ju inte just då men nu sen ett litet tag tillbaka har jag skaffat en för er som är sugna på att se lite mer runt mig än bara bakning. För er som vill följa så heter jag jkuffner, och om intresset finns kvar så kanske det är dags med en egen för bloggen så småningom!
 
 
Receptet på pajen har jag lagt ut här tidigare men för er som är nyfikna så hittar ni det här
 
 
Runt om spritsade jag ut vanlig vispad grädde som jag smaksatt med vanilj, grädden blir en len kontrast till den syrliga pajen.
 
 
Ha en mysig kväll!
 

 


Kommentarer
Emilia

Syrligt och gott :) Jag brukar ha maräng på :)

Svar: Det låter inte så tokigt :)
cookiesndreams.blogg.se

2013-03-15 @ 14:56:42
URL: http://emiliaofmalmoe.blogg.se
Anonym

Jag har hittat hit efter jag såg en länk på FB. Har en liten fråga/undran... Har testat flera olika filmjölkslimpor tidigare utan att lyckas få dlm att jäsa så mycket i ugnen, nu har jag även testat några av dina men dom vill inte heller jäsa, vad kan jag göra för fel tror du? Jag blandar alla torra ingredienser för sig så bakpulver/bikarbonat blir jämnt fördelat. Får dom snabbt in i ugnen, gräddar ganska långt ner om de har någon betydelse?! Visst de lyfter lite men blir knappast nån limpa. Gott bröd men ser förskräckligt ut ;-) trevlig helg

Svar: Hej! Jag vet inte riktigt om jag hänger med på vad du menar, men filmjölksbröden har ju ingen jäst i sig så därför sker ju heller ingen jäsning. Bikarbonatet hjälper till så att brödet höjer sig lite men det blir ju inte samma sak som att baka ett bröd med jäst! Så jag tror helt enkelt att dom ser ut som dom ska :), hoppas du fick svar på det du undrade. Ha en mysig helg!
cookiesndreams.blogg.se

2013-03-15 @ 23:49:50
tina

Gött!

2013-03-16 @ 09:07:54
URL: http://www.pickipicki.se
Nastasja

Den här måste jag testa! Har bara läst om key lime pie men aldrig ätit det. Ser gott ut i alla fall :D

Svar: Supergottis är det :)
cookiesndreams.blogg.se

2013-03-18 @ 13:01:32
URL: http://thefoodtrain.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin