Tävling - Estrella nyheter

Då var det dags för en liten tävling igen :)! Och denna gång handlar det om några nyheter i chipshyllan ifrån Estrella som är med och sponsrar tävlingen! Jag kan lite milt erkänna att jag är rätt så svag för just chips så när jag blev erbjuden att prova dessa nya "poppade chips" med 40% mindre fett och två nya smaker på ostbågar så var jag inte sen på att säga ja :), både chipsen och bågarna får helt klart en tumme upp ifrån mig! Jag såg ju häromdagen på facebooksidan att jag inte var ensam om att gilla snacks så det är väl bäst att jag drar tävlingsreglerna :)!
 
 
Du har nu chansen att vinna en hel kartong med antingen 15 st påsar popped chips (välj smak) eller 18 st påsar ostbågar (välj smak)! Fredagsmyset kan med andra ord bli räddat för en lång tid framöver :)!
 
Smakerna är:
Estrella popped chips salt
Estrella popped chips sourcream
Estrella ostbågar prästost
Estrella ostbågar cheddar
 
Så vad behöver du göra? Först och främst ska du välja ut om du helst skulle vinna ostbågar eller chips och i vilken smak?! Skriv ner det i en kommentar under det här inlägget tillsammans med namn och mailadress. Därefter ska du även ska svara rätt på nedanstående två frågor:
 
1: Varför heter chipsen "popped chips"?
2: I cheddar ostbågarna används tre sorters olika ostar, vilka?
 
Svaren till frågorna finner du på estrellas hemsida, klicka här för att komma dit snabbt!
 
Tävlingen avslutas onsdag 6/2 23:59.
 
 
Lycka till!


Kommentarer
Ellinor

Oh, vilken finfin tävling, men så svårt att välja vilken vinst som bokstavligen faller en i smaken som mest.
Jag har dock aldrig varit den där klassiska chipstjejen, men med ostbågar är det däremot en helt annan sak. Valet blir således vid närmare eftertanke inte så svårt - jag tävlar om ostbågarna med cheddarsmak!

Som svar på dina frågor;
1. Chipsen bakas först i ugn och "poppas" sedan med olja, vilket minskar dess fettinnehåll med samtidigt maxar smaken.
2. De tre ostsorterna som används i ostbågarna med cheddarsmak är förutom cheddarn själv, även den danska Danbo och schweizisk Emmentaler.

Kram
Ellinor

zamaster@live.se

2013-01-31 @ 15:41:21
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Hamphus Kjellman

Jag skulle önska mig Estrella Popped Chips Sourcream, jättegott!

Chipsen heter "popped chips" för att de poppas med olka efter att de ha blivit ugnsbakade, och detta bidrar till minskad fettmängd och ökad smak.

Ostbågarna består av engelsk cheddarost, dansk danboost och schweizisk emmentalerost.

hamphus.kjellman@gmail.com

2013-01-31 @ 16:22:06
Lovisa


Jag skulle vilja vinna Estrella popped chips salt eftersom det finns så mycket mer man kan göra med chips än att bara använda dem till snacks.

1: Chipsen bakas först i ugn och sedan poppas de i olja. Det minskar deras fettinnehåll.

2: Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

kram
Lovisa Persson
Loova@live.se

2013-01-31 @ 16:22:15
URL: http://loovis.blogg.se/
jenny

Hejsan! Vilken rolig tävling!

Om jag skulle vinna skulle jag gärna vilja ha Estrella popped chips sour cream. De ser så luftiga och goda ut!

1. Chipsen heter just "popped chips" för att de innehåller mindre fett. De innehåller mindre fett för att de först tillverkas i ugnen och sedan "poppas" de då i olja. Det blir också en ökad smak genom denna process.

2. I Cheddarostbågarna är det dessa tre följande ostar som ingår:
- Självklart cheddarosten som är äkta och ifrån England. Det är denna som ger den milda och fylliga smaken
- Dansk Danbo som ger sältan och den lagrade tonen i chipsen
- Och slutligen schweizisk Emmentaler, som ger den fruktiga och fylliga nötsmaken

Hoppas på tur! Kram Jenny

2013-01-31 @ 16:33:29
anna

Åh vilken kul tävling!
Om jag skulle vinna skulle jag velat ha estrella popped chops sour cream.
1. För att de innehåller mindre fett och tillverkas i ugnen och sen "poppas" i olja.
2. Ostbågarna består av Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler

2013-01-31 @ 16:48:45
URL: http://bafama.blogg.se
frida karlsson

kul tävling då jag alltid vart en ostbågs-älskare!
Därför är mitt val självklart, Estrella ostbågar prästost!

Svaren på frågorna är:

1. De heter "popped chips" för att de innehåller mindre fett pågrund av att de först tillverkas ugnen och sedan poppas de i olja.

2. Ostsmakerna är Engelsk Cheddarost, Dansk danbo och Emmentaler.

2013-01-31 @ 16:51:06
URL: http://fridaemelie.bloggplatsen.se
Elin

Kul Tävling!
Jag skulle vilja ha Estrella ostbågar prästost

1. Chipsen heter just det för att dom bakas i ung å sedan "poppas" i olja efter att dom ugnsbakas det ger det mer smak & det ger 40 procent lägre fetthalt å då är det endast 1,5 procent mättat fett i chipsen.

2. Dom tre smakerna är: Cheddarost, Danboost & Emmentalerost.

2013-01-31 @ 16:57:54
URL: http://elinwestrin.blogg.se
Therese

Jag skulle vilja vinna Estrella Popped Chips Sourcream, älskar chips! :)

1) De heter "popped chips" eftersom att de poppas i olja efter att de bakats i ugn.

2) De tre ostarna är engelsk cheddarost, dansk danbo och schweizisk emmentalerost.

2013-01-31 @ 17:34:46
Frida

Superkul tävling! Jag är väldigt sugen på att vinna och prova Estrella Popped Chips Sourcrem :)

1. "Popped Chips" kallas de för att de "poppas" i olja efter att de har bakats i ugnen vilket ger dem lägre fetthalt men samtidigt behåller en hög och härlig smaknivå!

2. Till Estrella Ostbågar Cheddar användes engelsk cheddarost, dansk danbo & schweizisk Emmentaler.

2013-01-31 @ 17:57:56
URL: http://fridamarianystrom.blogg.se
Mie

1. För att de innehåller mindre fett och för att de tillverkas i ugnen och sen "poppas" i olja.
2. Ostbågarna består av dansk Danbo, engelsk cheddarost och schweizisk Emmentaler.

Estrella popped chips salt skulle jag vilja vinna om jag vann :)

2013-01-31 @ 17:58:32
URL: http://skapandeform.blogg.se
alma

åh jag vill jättegärna ha ostbågarna med prästost-smak!

1. Chipsen innehåller mindre fett, och de tillverkas i ugnen och "poppas" sedan i olja.
2. Ostbågarna gjordes av engelsk cheddar, dansk dano och schweizisk emmentaler.

2013-01-31 @ 18:34:18
URL: http://almawiola.blogspot.com
Maria Bianchi

Hellooo!!

Jag är supersugen på de där poppade salta chipsen :)

1) Chipsen bakas i ugnen och poppas sedan i olja, jammmiiiee!!
2) Ostbågarna innehåller engelsk cheddar 30%, Danbo, Emmentaler

Heja mig :)

2013-01-31 @ 18:41:08
Marie

Hej Jenny! Chipsen med souercream smak är mina favoriter det sitter aldrig fel med lite chips på fredag kvällen eller om man pluggar något tråkit ämmne och behöver lite tröst :) Svaren är Chipsen bakas i ugn och poppas sedan i olja innehåller då mindre fett.Ostarna som ingår är engelsk cheddar Dansk danbo Schweizisk emmentaler

2013-01-31 @ 20:05:39
sara welin

Åh, bästa tävlingen någonsin!! Om jag mot all förmodan vinner skulle jag vilja ha cheddar ostbågarna! Det är ju snart cheese doodle day!

1. För att dom bakas i ugn och sedan "poppas" i olja.
2. Engelska cheddar, dansk danbo och emmentaler

sara welin
snooze37@hotmail.com

2013-01-31 @ 20:14:55
Linda Hult

Hej,

Sikken lyx att man får önska smak....
Jag blir mest nyfken på Estrella popped
chips sourcream.

Här kommer mina svar:
1. Chipsen heter det för att dom bakas i ung och sedan "poppas" i olja efter att dom ugnsbakats, det leder till mer smak & ger 40 procent lägre fetthalt och då är det endast 1,5 procent mättat fett i chipsen.

2.Ostbågarna innehåller engelsk cheddar 30%, Danbo, Emmentaler

Nu hoppas jag på att få pröva något nytt till vårt fredagsmys///Linda

2013-01-31 @ 20:20:17
Susanne Åkerström

Hejsan! Vilken mumsig tävling!

Om jag skulle vinna skulle jag gärna vilja ha Estrella popped chips sour cream.

1. De innehåller mindre fett för att de först tillverkas i ugnen och sedan "poppas" de då i olja. Det blir också en ökad smak genom denna process.

2. I Cheddar ostbågarna är det dessa tre följande ostar som ingår: cheddarost, Dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

Kram Sussig

2013-01-31 @ 20:24:34
Zenita

Jag är så tråkig att jag vill ha enkla saltade chips (för då kan man dippa i allt möjligt utan att smaken/kryddningen på chipsen konkurrerar samt använda chipsen till lite förrätter/mingel i sommar med lite cf, rom och lite gräslök.... Lite gravad lax och senaps créme fraiche….. osv. Mer användbart!! )

1: Har 40% mindre fett än vanliga chips. Bakas först i ugnen och "poppas sedan i olja. Mindre fett och maxad smak.

2: De 3 ostarna som använts i Ostbågar Cheddar är:
Engelsk cheddarost, dansk Danbo och en schweizisk Emmentaler.

2013-01-31 @ 20:38:22
Tiina

Hej jag skulle vilja vinna popped chips sourcream.. Perfekta för mig som äter enligt viktväktarna! Är ju så himla svag för chips så dessa skulle ju vara perfekta för mig! Beach 2013 liksom ;)

Svaren på frågorna!

1.För att de innehåller mindre fett, för att de tillverkas i ugnen och sen "poppas" i olja.
2. Ostbågarna består av Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler

2013-01-31 @ 20:41:18
Tiina

Glömde skriva att de även maxar smaken på fråga två! :)

2013-01-31 @ 20:43:24
A-M

Åhh mums! På sistone har jag haft sådana cravings efter salt så detta passar utmärkt! Måste vara för att jag har tränat mer ;) Till saken, vill helst vinna Estrella popped chips sourcream.

1. För att de först bakas i ugn och sedan poppas i olja, varav namnet Popped.
2. Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

2013-01-31 @ 20:58:21
AD

Peeeerfekt! Ska ha födelsedagsfest tillsammans med en vän i slutet av februari, passar perfekt med massa chips att bjuda vännerna på. Dessutom en helt ny smak :) Jag vill gärna vinna Estrella popped chips sourcream.

1. För att de först bakas i ugn och sedan poppas i olja - popped! 2. Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

2013-01-31 @ 21:19:59
Trollmamma

1: De kallas "popped" för att de är bakade i ugn innan de kokas i olja. Då puffar de upp likt popcorn, blir alltså poppade.
2: Det är engelsk Cheddar, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler i cheddar-krokarna.

Namn och mailadress skriver jag i fälten ovan här. Om jag skulle vinna vill jag helst ha saltade chips eller prästostbågarna. Då skulle jag ta med dem hem till min mor när jag och trollen åker dit för att kolla på mellofinalen i mars. Det är enda gången på året vi äter sådant snacks framför TVn. :)

2013-02-01 @ 08:26:13
URL: http://trollcafeet.wordpress.com/
Emma

Ååh vilken god tävling! Jag älskar chips och ostbågar! skulle jag ha turen att vinna så vill jag gärna prova ostbågar med smaken cheddar! :)

Svaren på frågorna är:

1. För att de innehåller mindre fett, tillverkas i ugnen och sen "poppas" i olja.
2. Ostbågarna består av ostsorterna engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler

Min mail: emmaa_90@yahoo.se

2013-02-01 @ 08:55:55
URL: http://emmavandersson.blogg.se
Johanna "Reiko" Eriksson

Åh, det här skulle sitta fint till ett väntat 100 års kalas :D Skulle i så fall vilja vinna Estrella ostbågar prästost :)

1. De bakas först i ugnen och där efter "poppas" i olja~! Poppande lätta och man nästan flyger iväg av smakerna~! ^_^
2. Smakerna är engelsk cheddarost, mild och fyllig. Dansk Danbo med fin sälta, och schweizisk Emmentaler med en fruktig och fyllig nötig smak

2013-02-01 @ 08:57:34
URL: http://sushiflavour.blogg.se
Emma H

Vilken Roligt tävling, självklart e ja oxå med o tävlar :
Om jag skulle vinna så vill jag gärna prova popped chips sourcream!!

O svaren:
1: Chipsen bakas i ugn innan dom poppas i olja, därför blir de en nyttigare produkt, hela 40% mindre :)
2:Smakerna är Engelsk cheddarost,dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

Tack för en rolig tävling, o så håller jag tummar och tår för lite yur!!

2013-02-01 @ 09:11:02
Filippa

Chips är det bästa jag vet! Jag och min tvillingbror är fullkomligt galna i popped chips, och eftersom att det en av de få chipsen som är glutenfria passar det utmärkt eftersom att min bror är glutenintolerant.
Jag skulle vilja vinna popped chips sourcream :)

1: Chipsen bakas först i ugn och sedan poppas de i olja. Det minskar fettinnehållet med 40 % i chipsen :)

2: Smakerna är Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

Filippa
Mejl: filippa_e_tuna@hotmail.com

2013-02-01 @ 11:17:21
Agnes

Vilken rolig och lite anurlunda tävling, men jag håller tummarna och hoppas att jag vinner!

Svaren: 1. Chipsen bakas först i ugn och "poppas" sedan med olja, vilket minskar dess fettinnehåll med samtidigt ökar smaken.
2. De tre ostsorterna som används i ostbågarna med cheddarsmak är förutom cheddarn själv, även den danska Danbo och schweizisk Emmentaler.

Kram Agnes:D

2013-02-01 @ 17:51:23
Agnes

Det här blir min andra komentar, jag glömde skriva att jag ville ha souercream and onion smak på chipsen. Vilken rolig och lite anurlunda tävling, men jag håller tummarna och hoppas att jag vinner! Svaren: 1. Chipsen bakas först i ugn och "poppas" sedan med olja, vilket minskar dess fettinnehåll med samtidigt ökar smaken. 2. De tre ostsorterna som används i ostbågarna med cheddarsmak är förutom cheddarn själv, även den danska Danbo och schweizisk Emmentaler. Kram Agnes:D

2013-02-01 @ 17:54:42
Fredrik

Hej jag vill gärna ha smaken estrella popped chips sourcream.. Är en riktig chips fantast och detta skulle även göra min flickvän grymt glad! Så hoppas på vinst :)

Svaren:

1. Chipsen bakas först i ugn och "poppas" sedan i olja, vilket minskar dess fettinnehåll men samtidigt maxar smaken.
2. De tre ostsorterna är Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

2013-02-01 @ 20:49:57
Lina

Jag (och hela min familj) är ostälskare så självklart vill vi tävla om ostbågar! Prästosten brukar ha en given plats i kylen så dags att prova den i en ny form

1) För de "poppas" i olja efter de har bakats i ugn
2) engelsk cheddar, dansk danbo och schweizisk emmentaler

2013-02-01 @ 21:12:07
Jenny

Jag vill helst vinna Estrella popped chips salt om jag har tur och vinner!

1) De kallas popped eftersom de först bakas i ugn och sedan poppas i olja. Det blir mindre fett och mer smak.
2) Engelsk Cheddar, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler

Hoppas på massa tur!!!

2013-02-01 @ 21:27:34
josefin

Ifall jag skulle vinna, så skulle jag välja Estrella popped chips sourcream!

1. Anledningen till att de kallas ''popped chips'' är för att de bakas i ugn och sedan ''poppas'' i en olja. Detta bidrar till mindre fett och smakrikare chips!

2. Till skapandets utav Cheddar ostbågarna används engelsk cheddar, dansk Danbo samt schweizisk Emmentaler. Alla dessa smaker bidrar till en otrolig upplevelse!

2013-02-02 @ 11:42:24
Carra

Älskar ostbågar och vill jättegärna prova den nya smaken!

1. Popped chips bakas i ugn och sedan "poppas" de i olja. De blir då mindre feta utan att smaken blir mindre.

2. Cheddarost, Danbo och Emmentaler

Håller alla tummar och tår!

2013-02-03 @ 13:20:50
Anna

Åh vad kul! Tävlar om Estrella ostbågar prästost, favvoosten ju :D Håller tummarna för vinst, hela tjocka släkten ska komma och besöka den nya familjemedlemmen om några veckor, ostbågarna lär gå åt ;)

1) De kallas Popped eftersom de först bakas i ugn och sedan poppas i olja.
2) Engelsk Cheddar, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

2013-02-03 @ 14:52:23
Elina

Hej jag vill vinna ostbågarna (med cheddarost) för att jag är en ostbåge freak (har varit det sen 5 års ålder minst) Svar på frågorna.
1. Chipsen heter popped chips för att dom är lätta men smaken chockar en i munne som ett slag (popp) typ.
2. Engelsk cheddarost (för en mild smak) Dansk Danbo (för sältan) och schweizisk emmentaler (för fyllig nöt smak) är dom tre ost sorterna som finns i ostbågar cheddar!

2013-02-03 @ 17:34:19
Linnea

Hej!
Jag är väldigt nyfiken på Estrella popped Sourcream. Dom låter ljuvligt goda!
1. De tre ostarna är: Engelsk cheddar, dansk danbo och schweizisk emmentaler.
2. Popped bakas först i ugn, därefter "poppas" det i olja vilket ger dom 40 % mindre fett och dom blir superlätta

2013-02-04 @ 00:37:46
Linnea

Ja självklart så ska svaren byta plats.. Lite väl trött just nu tror jag.

2013-02-04 @ 00:39:18
Johannah

Hej. Jag är gääärna med och tävlar om lite smarriga chips, skulle jag vinna vill jag ha favoriten sourcream & onion chips.

Svar:
1. Chipsen heter just "popped chips" för att de innehåller mindre fett. De innehåller mindre fett för att de först tillverkas i ugnen och sedan "poppas" i olja.

2.engelsk cheddarost som ger en mild och fyllig smak, dansk Danbo som tillför en lagrad ton med fin sälta,
och schweizisk Emmentaler som bidrar med en fruktig och fyllig nötsmak.

2013-02-04 @ 11:41:26
URL: http://johannahandersson.blogg.se
Elina

Hej jag vill ha popped chips med souercreme! istället!

2013-02-04 @ 15:25:07
Rolf

Jag vill tävla om ostbågarna!

1. Chipsen bakas först i ugn och "poppas" sedan med olja, vilket minskar dess fettinnehåll med samtidigt maxar smaken.
2. De tre ostsorterna som används i ostbågarna med cheddarsmak är förutom cheddarn själv, även den danska Danbo och schweizisk Emmentaler.

2013-02-04 @ 16:44:54
Clara

Jag skulle vilja tävla om chipsen, älskar souercream chips i dess olika former. Därför skulle jag helst vilja vinna Estrella popped chips sourcream.

1. Chipsen innehåller mindre fett då de tillverkas i ugnen och sedan "poppas" i olja och därav namnet popped chips.
2. ostbågarna är tillverkade av engelsk cheddar, dansk dano och schweizisk emmentaler.

2013-02-04 @ 17:11:14
Anonym

Härligt med tävling! Jag skulle vilja vinna ostbågarna med prästost :)

1. För att de innehåller mindre fett och tillverkas i ugnen och sen "poppas" i olja.
2. Ostbågarna består av Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

2013-02-04 @ 18:12:14
Sanna

Härligt med tävling! Jag skulle vilja vinna ostbågarna med prästost :)

1. För att de innehåller mindre fett och tillverkas i ugnen och sen "poppas" i olja.
2. Ostbågarna består av Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

2013-02-04 @ 18:12:51
BrittMarie

Vilken go tävling där man kan vinna ostbågar med prästost, mums.

1. Bakas först i ugn och "poppas" sedan i olja - mindre fett, maxad smak
2. Engelsk Cheddarost, Dansk Daubo och Schweizisk Emmentaler

2013-02-04 @ 18:25:09
Anonym

jag vill gärna tävla om chips sourcreme
1. dom innehåller mindre fett, bakas i ugn och sedan poppas i olja
2. engelsk cheddarost , dansk danbo och schweizisk emmentaler

2013-02-05 @ 08:04:53
Mercedes

OHH så gott!
Testade Popped chips salt i helgen, riktigt goda så dom väljer jag :)

1) De kallas Popped eftersom de först bakas i ugn och sedan poppas i olja.
2) Engelsk Cheddar, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

2013-02-05 @ 17:50:53
URL: http://photomeli.blogg.se
Linda Ohlsson

Åhhhhh vilken toppentävling, är med i sista minuten :)

Testade faktiskt Estrella popped chips sourcream i helgen. O jösses vad goda de va!
Så dom skulle jag gärna vinna :)

1- Chipsen bakas i ugn och sedan POPPAS de i olja. Det minskar deras fettinnehåll!

2- Engelsk cheddarost, dansk Danbo och schweizisk Emmentaler.

Kram

2013-02-06 @ 12:52:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin