Drömmar bakning och kaffe

 Här kommer svar på lite frågor som dök upp igår:
 
 
Te eller kaffe? Baka eller laga mat? Skulle du kunna tänka dig jobba med matlagning eller är det bara en hobby? Du är grym! /Nastasja 
 
Nastasja! Det är konstigt men det känns nästan som att vi känner varandra även fast att vi aldrig har träffats! Du  har funnits med länge nu bland kommentarerna och jag uppmanar alla mina läsare att kika in på Thefoodtrain där Nastasja bloggar om mat! Nu vart det ett litet bloggtips mitt i allt men för att komma till frågorna, mellan te och kaffe måste jag tyvärr säga inget! Dricker inte kaffe och kommer förmodligen inte lära mig (?) och te har aldrig fallit mig i smaken :/. Mellan bakning och matlagning så väljer jag nog att baka, det är lite som terapi att baka och få ut lite kreativitet :). Som det är nu är det bara en hobby och då jag inte har någon utbildning kommer det förmodligen så förbli. Tack snälla :).
 
Ella som bor med lillebror, mamma och pappa i Stockholmsområdet och älskar att resa, laga mat och baka & att fotografera! Vad är din högsta dröm just nu? :-) kram
 
Hej Ella! Känns som att vi har lite utav samma intressen du och jag :)!
Självklart har jag många drömmar, hela jag är en drömmare och om jag får nämna några så skulle jag vilja att bloggen blev stor (såklart), hitta mitt drömhus och få resa världen över med min kärlek. Men för att drömmar inte bara ska förbli drömmar så brukar jag sätta upp mål varje nyårsafton tillsammans med min sambo som vi försöker uppnå under året! Det är bättre med mål än löften och sen är det alltid bra att ha någonting att sträva efter, men tänk bara på att målen ska vara inom en rimlig gräns, vissa saker kanske kräver delmål för att man ska känna att man kommer nånstans på vägen och inte ge upp! 
 
 
Vi skriver upp våra mål på lyktor och låter dem flyga iväg på tolvslaget, sen har vi även en tavla här hemma med målen för att bli påminda :).
 
 
Hej! Sandra här från Varberg, pluggar arbetsvetenskap och stora intresset är bakning och mat! Älskar din blogg! Vad e favoriterna bland småkakor, mjuka kakor och kycklingrecept?? Kram!
 
Tack snälla Sandra :) tänk att jag har så härliga läsare! Det är så svårt att välja favoriter så man får ju nästan magsår på köpet :P.. Men bland småkakor men kanske dom här är lite extra, och mjuka kakor ja de får nog bli morotskaka som jag också har ett kanonrecept på här ;). Kyckling gillar jag i alla dess former, fråga min familj :P, brukar få höra av mamma och pappa när vi var på semester i Turkiet en gång och jag åt kyckling i en hel vecka och sen visade det sig vara kyckling på planet hem också :D.. Kan inte välja något speciellt recept men älskar kyckling i asiatiska rätter :).
 
Vad gör du med allt du bakar? ;) /Jenny
 
Jadu :)! Ganska ofta när de gäller sötsaker så bakar jag inte på ett helt recept utan jag kanske gör halva eller ännu mindre, det framgår ju inte på bild :). Sen kan jag tänka mig att ni upplever att jag bakar varje dag eftersom det är vad bloggen handlar om, medans de i verkliga fallet kanske är nån gång i veckan :), ibland blir de mer och ibland blir det mindre! Mycket går ju även att frysa in såsom bröd och bullar och en hel del ger jag bort eller så äter vi upp de vi är sugna på att äta upp. Men ja, jag kan ju inte sticka under stolen med att jag är en gottegris plus att jag älskar nybakt bröd, sen är det ju en bonus att det får hela huset att lukta så hemtrevligt :)!
 
Vad jobbar du med? :) /Emilia
 
Den här frågan har dykt upp några gånger förr men jag jobbar inom bevakning! 


Kommentarer
Nastasja

Vad fin du är som nämnt mig här! Själv kan jag dricka flera liter te på en dag ;) Hoppas att vi får njuta av din hobby länge framöver i alla fall. Kram!

2013-02-07 @ 20:09:10
URL: http://thefoodtrain.blogg.se
Sandra

Hej hej, Sandra här igen! Jobbar också inom bevakning, som extra jobb nu då eftersom jag pluggar.. :) kul att vi hade det gemensamt! Kram

Svar: Haha vad lustigt att vi hade det gemensamt också :)! Hoppas du får en härlig helg! Kram
cookiesndreams.blogg.se

2013-02-08 @ 18:22:28
Ella

Åh vilken härlig tradition med lyktorna! Kan riktigt föreställa mig vilken Mäktig känsla det måste vara. Låter som riktigt härliga drömmar dessutom! Kram

2013-02-25 @ 18:58:49
URL: http://www.sottochsalt.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin