God kväll i stugan

God kväll mina kära! Tro det eller ej.. jag lever hihi!
 
Som jag har längtat till denna måndag för det innebär att jag nu har en dag framför mig med bara en massa pyssel. Jag håller faktiskt redan nu på och förbereder och planerar lite smått inför december månad som kommer bjuda på en massa trevligheter :), bland annat så kommer ett liknande samarbete med Arla att dyka upp igen som jag vet att många utav er uppskattade i somras! Men just nu så tänkte jag mest passa på att tipsa er om en pågående tävling! Inte här hos mig dock, utan hos Arla där jag plus många andra bloggare är delaktiga på ett hörn :). Det gäller att hitta en massa julmatsbilder på olika bloggar (däribland mig, så börja leta) och sedan har du en vinstchans på massa fina bakredskap bland annat ifrån gerbera som har helt underbara keramikformar!
 
Tävlingen innebär lite pyssel och kräver lite tid men det kan det vara värt för ett fint pris :), om du vill vara med och tävla så hittar du all information här.
 
 
Hittade förresten den här fina lackstämpeln + lack samt lite annat smått och gott i förra veckan på magasin hemmavid som jag bara inte kunde gå förbi så nu håller jag på och tränar för fulla muggar till julklappsinslagning haha :).

 
Sov gott så hörs vi imorgon igen :)


Kommentarer
Linda Andersson

Ett tips! Gör "lackplupparna" på bakplåtspapper och så limmar du fast dom på paketen då behöver du bara använda dom "perfekta" varje gång och de andra kan du smälta om. :) Jobbade på Panduro hobby för några år sen och det var det tipset vi gav till alla!

Svar: Tack för tipset Linda :)!! Det får nog bli så för det har definitivt handlat lite om tur har jag sett i mina försök :)
cookiesndreams.blogg.se

2012-11-22 @ 17:13:20
URL: http://hemmahoslee.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin