En jättemazarin till farsdag

Hej på er :), jag har vart lite avlägsen från bloggen under helgen men nu är jag tillbaks famför datorn igen! Ni har väl inte glömt bort att vara lite extra omtänksamma mot eran pappa idag såhär på farsdag :)? Sälv så skulle jag baka mazariner som min pappa älskar men så hade den där lilla hustomten vart på besök igen så jag hade inga aluminumformar kvar! Han är inte lagom fräck han där! Så där stod jag och hängde läpp i köket en stund innan jag bestämde mig för att göra en jättemazarin istället! Pappa blev glad tillslut iaf och det är väl det som räknas :). Hur har ni firat eran pappa?


 
Receptet på mazariner kikade fram här redan i somras och det var det jag utgick ifrån även när jag gjorde denna mazarinkaka fast i lite mindre mängd, större form och längre tid i ugnen :). I botten utav mazarinen gömmde sig till pappas stora glädje det som fanns kvar utav min blåhallonsylt, den hittar du här! Jag är väl inte en så stor mazarinfantast som ni kanske vet men ni ska också veta vilken skillnad det blir att baka egna mazariner mot köpes, det blir så mycket godare med andra ord! Och för er som blir sugna på att baka mazariner så kommer ni till det receptet här.
 

Jag tycker inte om detta mörker och regn som legat över hela dagen idag, jag är inte riktigt kompis med det när jag fotar, skulle behöva lite goda tips och råd med andra ord!
 

 Fick återigen användning för detta söta lilla spetsband från magasin hemmavid :). nu ska jag klura ut någon middag och sedan blir det en myskväll med film såhär sista timmarna utav helgen. Ha en toppen kväll nu :).
 


Kommentarer
Food around my World

Vad gott det ser ut!! Jag tycker om mazariner så jag ska nog pröva att göra egna, jag menar blir det godare så kommer jag vara i himmlen! :)

Jag känner som dig angående mörkret och fotandet... Det är inte så kul.. Men ett tips som funkar bra är att använda stativ och lååång slutartid och lågt ISO. Då hinner kameran ta in mer ljus. Men ja det behövs verkligen stativ för att inte bilden ska bli alldeles suddig!

Svar: då tycker jag absolut att du ska ge det ett försök :)! Och tack snälla du för tipset!
cookiesndreams.blogg.se

2012-11-11 @ 17:12:50
URL: http://foodaroundmyworld.blogg.se
Katarina

Snyggt med mazarinkaka också!

Svar: Tack Katarina :)
cookiesndreams.blogg.se

2012-11-12 @ 02:28:04
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Gubben

Mazarin fylld med blåhallonsylt, kan inte bli så mycket bättre. Supergott!!

2012-11-12 @ 17:56:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin