Tävling med Arla

Tävlingen är avslutad

Vad tycker ni än så länge om provlagningsuppdraget och den nya kategorin "sommar med Arla"? Hittills har iaf bara positiv respons ramlat in och det gör mig överlycklig! Ni som följer bloggen har säkert lagt märke till den utlovade tävlingen som jag har nämnt i något inlägg. Och när är ett bättre tillfälle än just denna soliga dag att dra igång tävlingen? Det du har chansen att vinna är ett kokbokskit ifrån Arla där du hittar allt ifrån maten på midsommarbordet till bra vardagsmat på 30 min. Det slinker även med ett praktiskt ihopbyggbart litet kakfat samt kakor till!

 

 

För att vara med om chansen att vinna kokbokskitet och det söta lilla kakfatet (se bilden) gör du såhär:

Gilla Arla samt Cookies N Dreams facebooksidor, du kommer snabbt dit genom att klicka här och här. Skriv sedan en kommentar under detta inlägg att du är med i tävlingen och har gillat sidorna, samt vilket som är ditt favorit recept utav de som finns med i sommarmagasinet/sommar med arla kategorin, det kommer ständigt dyka upp fler utav recepten på bloggen.

Kom ihåg att skriva med namn och mailadressen (bara jag som ser) så att jag kan kontakta den som vinner vid tävlingens slut!


Tävlingen avslutas 10/6 kl 23:59.
Trackback

bloglovin