Tävla om Muttiprodukter

Tävlingen är Avslutad!

Tidigare denna vecka drog jag ju igång en tävling, och medans den fortgår varför inte lägga upp en till? Jag vet ju att ni har tävlingsandan uppe nu och är rejält sugna på att få en vinst hem i brevlådan! Så precis som jag så kan en utav er nu få chansen att prova på Muttis tomatprodukter, och då menar jag inte en grej utan ett helt kit kommer att delas ut. Och som om inte det vore nog följer det med en massa andra produkter i vinstpaketet såsom pasta och fin olivolja. Jag hoppas att ni har hunnit kika igenom gårdagens inlägg där jag provade en utav alla dessa tomatprodukter vid ett pizzabak eftersom den ligger lite till grunden för tillvägagångssättet vid den här tävlingen.
 

 

Det här är bara en del av allt det du kan få hemskickat!


Så hur ska ni då bära er åt för att vinna detta fantastiska kit fullproppad med härligheter? Jo såhär går det till, jag tänkte utmana er i att laga "pizza med smak av Italien" fast på ert egna vis, vad och hur ni vill ändra i receptet är helt upp till er bara fantasin sätter gränser i den här utmaningen! Skriv sedan en kommentar nedan vilken twist du valde att lägga till eller ännu bättre blogga om det du lagade och länka hit (men glöm inte bort att posta länken bland kommentarerna).

Tävlingen pågår t.o.m söndagen den 3 juni kl 23:59.
När tävlingen är slut så kommer vinnaren att publiceras på bloggen och kontaktas utav mig, därför är det viktigt att ni kommer ihåg att skriva med eran mailadress i kommentarsfältet.

Så vad väntar ni på? Sätt igång och planera kvällens middag :)!
Trackback

bloglovin