Renovering

Jag håller på att sakta men säkert snygga till lite här på bloggen, det kan kanske komma att se lite stökigt ut emellanåt då jag inte är någon hejjare på detta, jag hoppas ni har tålamod. Nya loggan har kommit upp iaf och en ny header, jag fick dessa av min kära syster i födelsedagspresent och jag bara älskar dom, även ni gav massa positiv respons på facebook vilket jag blev så glad över :). I loggan så är det mitt favoritkakfat som syns som en ram och headern har min favorit bakskål från IB Laursen och cupcaken liknar precis dom jag bakat tidigare här! Älskar när det finns en tanke bakom och att det inte bara "är".
Nå vad tycker ni hittils? Jag vet att bloggen har skrikigt efter en omgörning ett tag nu men jag har helt enkelt inte besuttit kunskapen om hur jag ska fixa detta. Nu hattar jag mig fram lite i taget och förhoppningsvis blir det ett bättre slutresultat än innan :).
Jag har bakat chocolate chip cookies idag, men jag ska fortsätta fixa lite med utseendet här på bloggen innan jag sätter igång med det inlägget. Så ni får ta del av den läckerheten under morgondagen :).


Kommentarer
clearance polo shirts

cheap polo shirts http://www.clearance-polo-shirts.com

ralph lauren polo shirts http://www.clearance-polo-shirts.com

lacoste polo shirts http://www.clearance-polo-shirts.com

hollister outlet http://www.clearance-polo-shirts.com/hollister-men-outlet-33

2012-05-21 @ 05:51:34
URL: http://www.clearance-polo-shirts.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin