Grattis till...

 
Tävlingen som drogs igång här för två veckor sedan i samarbete med webshopen Zalando avslutades i söndags och det är hög tid för att presentera vem som hade lyckan med sig :).
Men först vill jag gärna höra vad ni tyckte om tävlingen och utbudet i webshopen? Det finns så mycket att välja på och ni lyckades plocka ut några riktiga godbitar måste jag säga. Jag skulle själv kunna klicka ner både ett och annat i varukorgen, speciellt ifrån kökskategorin!
 
Den som vann denna gång och kommer få ett paket hemskickat är Maria Larsson:
 
"Så många fina saker men när jag såg min drömkaraff som jag önskat mig länge nu så fanns det ju inget annat val. Håller tummarna att den äntligen får komma hem till mig och delar inlägget på Facebook :)"

Grattis till dig och hoppas du får mycket nytta av din efterlängtade karaff som ni andra kan skåda nertill :)!! Jag skickar iväg ett mail till dig och skulle uppskatta om du svarar så fort du ser det här glada beskedet :).
 
 
 
 
 


Kommentarer
Maria

Wow!!! Tack så jättemycket :D Gud vad glad jag blev! Och jag har följt din blogg hela dagen för att se vem som blev vinnaren :) Kan inte sluta le nu, tack igen :D

2012-07-31 @ 20:22:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin