Dukning

Jag lade ut lite duknings inspiration för nån vecka sedan men nu har jag fått förfrågan igen :). Och gärna vitt fick jag höra. Vitt är alltid en bra bas och är svårt att misslyckas med men glöm inte att ibland är det kul med lite färg också. Med en hel duk på bordet ser det lite extra "fint" ut, vill du ha lite mer modernare stil kanske man kan satsa på några bordstabletter som sticker ut lite extra.

Duka med levande/ätbara material såsom blommor, blad, bakverk, frukt och bär.

Foto: Cervera


Riktiga servetter i tyg och ljusstakar känns lyxigt och lyfter en dukning rejält. En duk behöver heller inte ligga slickad mot bordet, nedan har dom låtit de hänga luftigt och i flera lager.
Foto: Hemtex


Vill du göra något lite extra kan du lägga ner en liten stund på att göra dina egna namnskyltar vid bordet eller brodera in gästernas namn på tygservetterna, då kommer dom känna sig uppskattade och välkommnandet blir bara större. Men va försiktig med bordsplacering om alla i sällskapet inte känner varandra.
Foto: Martha Stewart

Överdriv inte och gör allt utan kom ihåg att enkelheten vinner i längden, du kommer väldigt långt med ett fint porslin, levande blommor och några ljus :)Kommentarer
Linnea

Hej igen! Tänkte fråga där under visningsbilden står det om mig vad hittar man den länken så att jag kan skriva så i min blogg.. hittar inte det? Skrev in det i en ruta men då kom det uppanför.. Hoppas du kan hjälpa mig vore jätte snällt isåfall!! :D

2012-01-26 @ 18:58:23
URL: http://linneaochsindy.blogg.se/
Moa - Dagens blogg tävling ♡

Kul att du är med i dagens blogg :D Vinnaren kommer upp lite senare!

2012-01-26 @ 19:09:50
URL: http://FUCKINGPOSERS.SE
Sanna

Tack för tipsen! <3

2012-01-27 @ 19:18:24
Kökshem

Riktigt snyggt och inspirerande :-)!

2012-02-04 @ 09:15:37
URL: http://www.kokshem.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin