Våga fråga :)

Vad säger ni, ska vi ta och bryta av de flödande matinläggen med en frågestund? Jag vet ju trots allt att det finns några trogna återkommande bloggläsare här varje dag och någon borde väl ha en fråga som jag kan få sätta tänderna i :)! Fråga vad ni vill det är väl på tiden att vi börjar få veta mer om varandra nu inte sant!? Om jag nu skulle få någon liten kommentar här i from av en fråga så svarar jag troget på de senare ikväll eller under morgondagen! Så, nu får ni sköta resten :)...Kommentarer
Lotte

Vad är ditt favoritrecept? Ett som du alltid kommer tilbaka till och som alltid funkar, oavsett ârstid, tillställning osv!.:)

2012-02-13 @ 13:52:33
URL: http://kunterbunt.blogg.se/
Mia

Hej!

JAg tycker din blogg är toppen och imorrn ska jag prova mig på att göra glassen :) Jag klurar bara på varför du itne skriver ut några mått i dina recept?

Amanda

Tycker väldigt mycket om din blogg till en början! Sen undrar jag..har du något tips på en vegetarisk rätt som har det där lilla extra? låt säga en fredagkväll :)?

2012-02-14 @ 18:48:14
URL: http://hearthappiness.com
lowhngren

Jag älskar ju din blogg så jag vill både tävla och göra reklam, självklart lägger jag in ett inlägg i min blogg och får två lotter :)

2012-06-04 @ 10:04:02
URL: http://www.2012jerseysusonline.net/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin