sött som Vaniljsocker

Brukar ni baka med vaniljstång? Isf ska ni få ett litet spartips av mig som ger er användning av absolut hela vaniljstången :). Så släng inte stången när ni är klara med den utan lägg den på tork några dagar så kan du enkelt göra ditt eget naturliga vaniljsocker som slår alla andra exemplar!

1 dl strösocker
1 torkad överbliven vanljstångMixa samman sockret med din torkade vaniljstång, sila därefter vaniljsockret så eventuella bitar försvinner. Häll upp i en fin liten burk och fyll på eftersom! Jag köper nästa aldrig vaniljsocker längre, och med tanke på att vanlijstängerna är ganska dyra så varför inte passa på att utnyttja till sista smulan :)!

vaniljsocker


Kommentarer
Moa

Smart ;) Har du sett att de finns vaniljpulver att köpa, endast vanilj utan socker! Brukar andvända de i smoothie, när man bara vill ha vaniljsmaken men inget socker & inte har någon vaniljstång hemma:)

KRAM!

2012-02-16 @ 17:28:47
E

Mixa, alltså krossa stången i småbitar i sockret?! :)

2012-02-16 @ 18:24:01
emeli

smart :)

2012-02-16 @ 18:27:00
Jenny

Det har jag missat helt Moa! Ska definitivt kolla nästa gång :)! tack själv för tipset :)!! Kram!!Till din fråga E, så ja du mixar sockret med vaniljstången i en mixer tills du får ett fint pulver :)

2012-02-16 @ 18:30:36
URL: http://cookiesndreams.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin