99,3% jordnötter

Min sambo köpte hem jordnötssmör häromdagen, han råkar nämligen veta att jag tycker väldigt mycket om de :). Det är dock inget jag köper hem längre för det är ju inte det nyttigaste man kan äta, däremot köpte mamma hem någon burk ibland när jag bodde hemma, burken hann oftast knappt öppnas förrän vi syskon hade tömt den.

För att komma till saken, den här burken med jordnötssmör är ekologisk och innehåller bara jordnötter och havssalt. Alltså inget socker, härdat fett eller vegitabilisk olja som de jordnötssmöret som finns på affären oftast innehåller. Imorse kunde jag inte hålla mig från att provsmaka längre, jag måste säga att jag var lite skeptisk innan men den va suuper god! Kan tillägga att det smakar amazing på rostad macka :), och är ett mycket bättre alternativ till dig som använder jordnötssmör i bakning och matlagning. Jordnötssmöret hittar du här.Visste ni att i USA äter en familj omkring 12 kilo jordnötssmör om året.


Kommentarer
Sara :)

jordnötssmör är sååå gott :)

2012-02-12 @ 15:22:07
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/
Felicia

Du hittar ett sådant jordnötssmör i välsorterade matbutiker. tex Ica Maxi eller liknande. GREEN CHOICE heter det och innehåller precis samma som det du införskaffat! ett tips bara så slipper du beställa :)

2012-02-12 @ 15:42:07
URL: http://heywhatscooking.blogg.se/
Jenny

Tack för tipset Felicia det har jag missat helt :) är ju inte varje dag man tittar efter jordnötssmör! I dags läget beställs det flitigt från den sidan i vilken fall av min andra hälft.

2012-02-12 @ 16:48:51
URL: http://cookiesndreams.blogg.se/
Felicia

Kollade på kvittot vad det kostade, handlade nämligen en ny burk idag. Endast 31 kr för 350 gram!

2012-02-12 @ 20:33:35
URL: http://heywhatscooking.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin