Kryddförvaring

Fick höra av en trogen läsare att han gärna ville ha tips på kryddhyllor eller liknande i brist på skåpplats. Jag har kikat runt runt lite och just en speciell hylla ämnad för kryddor behöver inte va de rätta, de gäller att hitta en som man själv vill ämna för kryddor, vill man att det ska va en kryddhylla då blir det en kryddhylla :).

Något som är väldigt fint tycker jag är trapp/steghyllor, dom lutar du bara mot väggen och där får du plats med alla dina kryddor både på burk och i krukor, sedan kan du tex ha dina kokböcker och favorit muggar på de nedre planen. Jag ser heller inte varför en vanlig tavellist skulle funka, som är i lagom storlek och har en liten kant som håller kryddorna där dom ska sätt två lister under varandra så får du plats med en hel del.

Foto: Mio
Här hittar du en annan variant på en "steghylla".

Vill man inte ha en hylla så blir det fint med bara nån korg i trä eller plåtburk som man kan ha på bänken nära tillhands. Sedan finns det superbilliga kryddhållare som man lägger i sina lådor på Ikea-här.


Foto: Broarne / Mio
Kommentarer
Marieh

Riktigt bra tips, jag skulle vija ha en trapphylla som tår på golvet och går upp i köket för kokböcker och sådant, men har inte hittat ngn bra ännu

2012-02-27 @ 20:37:15
URL: http://mariehsvardag.blogg.se/
Jackis

Tack!

Ska titta lite på det.

Har ju en sånnadäriga från Ikea men är inte heeelt nöjd med lösningen.

2012-02-27 @ 20:53:42
Oskar

Vi hade också problem med våra kryddor hemma, vi köpte dock denna lösningen:http://matdjungeln.se/2012/02/i-vart-skafferi/Det är en kryddhylla som man skruvar på insidan av en dörr, t.ex skafferiet. Smidigt och tog inte direkt någon plats.

2012-02-28 @ 22:25:08
URL: http://www.matdjungeln.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin