frukost Äpplen

Jag har lessnat på köpt müsli och sen får man den aldrig riktigt som man vill ha den alltid är det någon del man ogillar, i mitt fall russin som dom lyckas trycka ner i var och varenda sort.
På senaste tiden har jag mest kört på olika frön till yoghurten/kesellan men idag kände jag mig lite duktig och impulsiv så nu har jag gjort egen müsli. Det är busenkelt och du väljer ju själv vad du vill stoppa i. Jag gjorde en variant med äpplen dels för att jag hade så många hemma men också för att det är gott såklart, men bara fantasin sätter sina gränser :).
Den står och svalnar nu så jag har inte hunnit provsmaka ännu men är den godkänd och ni är nyfikna på receptet så dyker det upp lite senare :).Kommentarer
Saga -mamma till Emilia

Det låter gott, väntar spänt på recept :)

2012-02-29 @ 19:23:55
URL: http://emiliasmor.blogg.se/
Andrea

Åh jag som älskar frukostmat. Bilden ser lovande ut =)Du, jag kom att tänka på dig när jag fick tips om en tävling. Tror det kan vara något för dig =)

Här är länken till tävlingen.http://www.tv4.se/1.2540020/anmal_dig_till_sveriges_storsta_baktavling_pa_sjuan

2012-02-29 @ 20:40:16
URL: http://friskusen.blogg.se/
Sannalitens.se

Hej! Gör du bloglovin-byten? I så fall kanske du vill göra med mig? :) Om du vill de så är min länk här: http://www.bloglovin.com/sv/blog/2681438/sannalitensse Lägg till mig och skriv vilken följare du blev(nummer alltså) och skicka med din direkt-länk så lägger jag till dig på direkten! :) Hoppas allt är bra annars? :)

Kramar!

2012-02-29 @ 20:45:29
URL: http://Sannalitens.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin