Juletider med Arla

Då var det dags för en liten ny presentation här, eller ny och ny en favorit i repris kanske jag kan säga istället va :)? Jag har ju hintat om att det skulle komma ett samarbete med arla nu till jul liknande det som ägde rum i somras här på bloggen! Vissa utav er kanske redan har sett Arlas julmagasin som är ute i butik nu isf har ni kanske också redan snappat upp att jag fanns med i en liten notis längst bak i bladet som provlagerska utav dessa smarriga recept! Den här gången har jag valt att göra mina favoriter ur julmagasinet som jag hoppas att ni också kommer gilla och få lite nya ideer utav :)! Jag tänkte mig som så att det första receptet dyker upp imorgon på första advent så kan jag ägna mig åt julen här hemma en dag till :), ni kanske vill se lite bilder sen?
 
Här kommer iaf bilden på julmagasinet håll utkik efter den nästa gång du går ner och handlar :)! 
 
 
 
Köpte ny dator igår by the way :) så nu kommer jag bara sitta och fippla i soffan framför brasan hela vintern. Lite nya roliga bildprogram fanns även som ni kanske ser på bilden ovan! Min lilla mercedes däremot ser måttligt road ut att jag inte längre har någon plats över i knät! 
 
 


Kommentarer
Maria

Du kommer inte att angra dig!:) Man kan gora sjukt mycket!:)

2012-12-01 @ 16:59:02
Nastasja

Det här ser jag fram emot som tusan! Hoppas allt är bra med dig, Jenny :) Har bakat ditt filmjölksbröd om och om hundra gånger nu, senast idag till ett julklappsrace och det var mycket populärt. Grymt recept! Kram!

Svar: Gud vad roligt att höra :)!! Du har så många goda matrecept på din blogg som jag dregglar över! Kram!!
cookiesndreams.blogg.se

2012-12-02 @ 00:21:12
URL: http://thefoodtrain.blogg.se
Sandras Matkrypin

Åh, va härligt med ännu ett Arla-samarbete. Ser fram emot december här på bloggen :) Kram!

Svar: Roligt att fler tycker det ska bli spännande :)!! Kraam!
cookiesndreams.blogg.se

2012-12-02 @ 10:07:10
URL: http://www.sandrasmatkrypin.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin