Frostblomma

Ja de vart lite tomt här några dagar, jag har bara vilat, vilat och åter vilat så nu börjar de här bacillerna äntligen att drivas ut! Om bara denna hosta kunde ge sig också :)! Hur har ni haft det? Vi har iaf blivit totalt insnöade här hemma de senaste dagarna så nu omges huset av ett vackert vinterland! Har ni också fått en massa snö hemma? Jag ska visa lite bilder härifrån så fort jag orkar ut med kameran, känns som att vi bor mitt i ett julkort just nu :)! Men sålänge bjuder jag på lite andra bilder och pyssel.
 
 
Istället för att använda en kruka till min fina ljung här så band jag in den i grönmossa, det ser ombonat och mysigt ut när man möts av det på farstun.
 
 
 Knyt åt hårt så att man inte ser snöret så mycket, sen kan du dekorera med något fint, jag använde lite söta bjällror som knöts fast med fina band. Nej.. nu blir det något varmt att dricka för min del, vi hörs kanske till kvällen igen annars får ni ha en supermysig fredag!
 


Kommentarer
Vi

Vilken kreativ lösning till kruka. Gillar att det blir lite grönt också som inte är en eller gran. Mossan håller sig ju dessutom fin även i kalla temperaturer. Krya på dig! Liza

2012-12-07 @ 14:16:19
Receptbyran.se

Mysiga bilder.

Svar: Tack snälla :)
cookiesndreams.blogg.se

2012-12-07 @ 16:27:13
URL: http://receptbyran.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin